>Datum en onderwerpen

Wanneer: 25 september 2022 - 6 november 2022Afgelopen

Onderwerpen:

Voor:

Ga je mee op reis door het heelal? In deze collegereeks neemt superexpert Govert Schilling je mee en kan je alles over het universum ontdekken. Schrijf je nu in voor de collegereeks in de Museumfabriek in Enschede. Naast de drie colleges, ga je ook nog op een avond zelf naar de sterren kijken! Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij schreef ook voor kinderen veel boeken over allerlei sterrenkundige onderwerpen. En je hoort en ziet hem soms op radio of tv waar hij meer vertelt over allerlei ontdekkingen in de ruimte. Wist je dat er zelfs een planetoïde naar hem genoemd is?!

LET OP; het is een reeks van vier colleges, dus zorg dat je ze allemaal in je agenda zet! Het college van 23 oktober is in de avond. Je gaat dan zelf sterrenkijken*.
* De weersomstandigheden moeten dit natuurlijk wel toelaten! Mochten er geen sterren te zien zijn, dan prikken we een nieuwe datum of krijg je een voucher voor een andere Sterrenkijkavond.