>Datum en onderwerpen

Wanneer: 14 maart 2021 - 13 juni 2021

Onderwerpen:

Voor:

Alle nieuwsgierige kids verzamelen! In het voorjaar van 2021 duiken we in het onderzoek van de Universiteit Utrecht. Vier verschillende wetenschappers vertellen wat zij onderzoeken. Van het gebit van dieren en verhalen over wonderen, tot hoe je woonplek invloed heeft op wie je bent. En weet jij wat je kan leren van de grond onder onze voeten? Onderzoek en ontdek het zelf in de vier colleges van UMU, het Universiteitsmuseum, hét onderzoeksmuseum van Nederland. Dit voorjaar kun je er ook voor kiezen om de MJU colleges van UMU vanuit huis te bekijken, via een LiveStream. Let op: je schrijft je hier in voor de colleges op locatie in Parnassos. Wil je de colleges alleen via de LiveStream bekijken? Schrijf je dan in voor de online reeks.